Bra broar byggs med bra verktyg. Two Striper diamantinstrument!
Text | Text | Text |Reset Size

Frågor & Svar

F: Hur beställer jag en katalog?

S: Det går att ladda ner en katalog i PDF-format eller beställa den tryckta versionen på vår kontaktsida. Den digitala version är nästan alltid av betydligt färskare datum.


F: Vilket av numren i katalogen ska man använda när man beställer?

S: Använd numret som visas med vita siffror mot svart bakgrund. Undvik ISO numren då flera instrument kan ha samma ISO nummer.


F: Kan man utläsa något ur beställningsnumret?

S: Inte mycket, men en användbar information är den sista siffran, den anger arbetsdelens längd i mm. 260.8-C betyder alltså att detta instrument har en 8 mm lång arbetsdel.


F: Jag tycker det är väldigt svårt att beställa från en katalog, det är mycket lättare när man ser instrumenten i verkligheten. Kan man få ett besök från er?

S: Vi är ett litet företag och kan inte täcka riktigt hela landet, men vi täcker mer och mer. Nyligen inledde vi ett samarbete med LE Dental som hjälper oss erbjuda bättre service från Gävle och norrut. Skicka oss ett meddelande så ska vi se vad vi kan göra!


F: Tyvärr händer det att vi kastar sista asken och sedan vet vi inte vilket nummer det är på diamanten vi brukar beställa. Kan ni hjälpa oss på något sätt?

S: Vi sparar alla era gamla order i vårt datorsystem. Om vi får en kort beskrivning av instrumentet så kan vi lätt lista ut vilket nummer det har, baserat på vad ni brukar beställa. Sedan en tid skriver vi också ut bilder av beställda produkter på fakturan.


F: Kan ni ge praktiska tips, t.ex. på instrument som är bra att slitsa kronor med, eller något bra sätt att ta bort gamla screw posts och stift?

S: Om vi kan! Det är faktiskt den roligaste delen av jobbet, och vi har samlat på oss en hel del tips och idéer under 34 år.


F: Är ni med i Praktikertjänsts centralupphandling?

S: Nej, men vi erbjuder alla ett så lågt pris vi kan.


F: Har ni en monter på dentalmässan i Stockholm/Göteborg?

S: Alltid i Stockholm, ibland i Göteborg.


F: Jag behöver ringa er eller skicka något med post, var hittar jag telefonnummer och adress?

Kontaktinformation QR-kod

S: Här har du alla uppgifter (om du har en smartphone kan du skanna in QR-koden och få samma uppgifter direkt in i din mobil):

Åhgrens Dental AB
Vegavägen 28
184 50 Åkersberga
Tel: 08-540 884 00
Fax: 08-540 884 01

Fasförskjutning?

Här får du snabba svar på de vanligaste frågorna...

Om du vill veta om 90 graders fasförskjutning är möjligt i en spole som inte är supraledande, så räknar vi inte den frågan till de vanliga...men väl de intressanta!

Copyright 2013-2024 Åhgrens Dental AB
All rights reserved
Privacy policy